Wij geven vorm aan jouw drukwerk en online uitingen

Grafisch ontwerpbureau

Om tot een goed ontwerp te komen luisteren naar alle vragen en wensen, zodat we de boodschap kunnen achterhalen die je wilt verspreiden. Daarna zullen we er alles aan doen om jouw diensten, merk of product op een krachtige manier onder de aandacht te brengen.

Vormgevingsbureau in Zuid-Limburg

Tijdens het ontwerpproces houden we rekening met de bestaande huisstijl, maar daarbinnen durven we wel buiten de lijntjes te denken. We halen graag het optimale uit je budget, qua vormgeving, producten en het inhuren van derden. Wij werken tegen een aantrekkelijk uurtarief van 60 euro excl. BTW, maar we kunnen natuurlijk ook een offerte maken voor het hele project.

 • Luisteren
  Door goed naar je te luisteren, leren wij niet alleen de doelen kennen, maar ook alle andere wensen en voorkeuren. De beoogde uitstraling en de doelgroep spelen hierbij een belangrijke rol.
 • Ontwerpen
  Op basis van de doelstellingen, doelgroep, wensen en voorkeuren gaan we aan de slag met het ontwerpen en vormgeven van jouw huisstijl, promotie- en/of reclamemateriaal. We letten hierbij op de lay-out (indeling), de typografie (lettersoort- en grootte, kolombreedte, regelafstand, etc.), het kleurgebruik, de illustraties en het beeldmateriaal.
 • Realiseren
  De conceptvoorstellen worden voorgelegd en waar nodig aangepast. We komen terug met de besproken aanpassingen en werken deze uit tot een definitief ontwerp.
 • Aanleveren
  Je ontvangt de drukklare bestanden of wij regelen het drukwerk bij één van onze huisdrukkers. Voor online uitingen ontvang je bestanden in de juiste resolutie, zodat je deze direct kan uploaden op je website of social media.

Ieder project is uniek en daar zijn we trots op!

Wij zijn van nature creatief in beeld en vorm en we vinden het leuk om jouw boodschap in een verrassend jasje te steken. Ben je net als ons visueel ingesteld? Neem dan een kijkje in onze portfolio, zodat je zelf kan bepalen of wij het juiste ontwerpbureau zijn voor jou. We werken snel, adequaat en voor een eerlijke prijs.

Twijfel je nog? Bekijk ons werk

Als professionals ontwerpen we alles in Adobe!

Om onze creativiteit tot leven te brengen werken we met diverse ADOBE programma’s, zoals:

 • Indesign: Paginaontwerp en -lay-out voor gedrukte en digitale publicaties
 • Illustrator: Vectorafbeeldingen (zoals logo-ontwerp) en -illustraties
 • Photoshop: Beeldbewerking en -compositie
 • Fireworks: Beeldbewerking voor websites
 • Acrobat Pro: PDF-documenten en -formulieren maken en bewerken

Hulptroepen van Grab a Web

Grafisch gezien kunnen wij veel voor je betekenen, maar tekstuele zaken en fotografie nemen wij niet voor onze rekening. Wanneer het budget het toelaat kan je gebruik maken van vakspecialisten uit ons netwerk.

Overtuigd? Neem contact op!

Kijk rustig rond op deze website of neem vrijblijvend contact met ons op om te kijken wat wij voor elkaar kunnen betekenen.

JA, IK WIL MEER INFORMATIE