een bedrijfslogo of beeldmerk voor € 375- excl. btw

Laat je logo vakkundig ontwerpen

Met een goed logo of beeldmerk herken je in één oogopslag een merk of bedrijf, maar die herkenbaarheid moet je wel opbouwen door je logo op een goede manier door te voeren in al je drukwerk en online uitingen.

Er zijn verschillende soorten logo’s

Een logo bestaat uit een beeldmerk, een woordmerk of uit een combinatie van deze twee. Soms wordt er nog een slogan aan toegevoegd om bepaalde gevoelens op te roepen of een tagline waarin je in een paar woorden beschrijft wat je doet.

Een paar bekende voorbeelden

Beeldmerk
Beeldmerk
Woordmerk
Woord- en Beeldmerk

 

Een logo is hét belangrijkste onderdeel van de huisstijl

Het vormt de basis van alles, omdat er in deze fase belangrijke keuzes worden gemaakt. Denk hierbij aan kleurgebruik, typografie en grafische vormen. Kies voor een compleet huisstijpakket wanneer je je logo direct wil doortrekken naar een visitekaartje, briefpapier en enveloppe.

Hoe wij jouw logo ontwerpen

STAP 1: Invullen van een vragenlijst

Hierin komen alle vragen aan bod, zoals: de naam, de bedrijfsactiviteiten, de diensten, de doelgroep, logotype, tagline of slogan, kleurgebruik, fontgebruik, …

STAP 2: Presenteren van 4 conceptvoorstellen

Aan de hand van de ingevulde vragen ontvang je 4 conceptvoorstellen, waar je een reactie op kan geven. Zo kan je bijvoorbeeld aangeven dat je het lettertype van logo 1, het beeldmerk van logo 3 en de kleuren van logo 4 gecombineerd wilt zien.

STAP 3: Uitwerken tot definitief logo

Wij verwerken jouw feedback en werken het gekozen concept uit tot een definitief logo.

STAP 4: Aanleveren logo-map

Je ontvangt je logo in diverse bestandsformaten

Bekijk onze logo's

Hoe wij jouw logo’s aanleveren

In de logo-map zit een map met logo’s voor beeldschermgebruik en een map met logo’s voor drukwerkgebruik, daarnaast ontvang je een huisstijlkaart met de gebruikte kleurnummers en lettertypes.

  • MAP 1 – VOOR BEELDSCHERMGEBRUIK IN RGB (.JPG, .PNG)
    Dit zijn bitmap-bestanden (plaatjes opgebouwd uit bits/pixels) voor eigen gebruik, zoals: plakken in een Word- of Exceldocument of voor in een digitale handtekening (outlook). De png-versie heeft een transparante achtergrond.
  • MAP 2 – VOOR DRUKWERKGEBRUIK IN CMYK (.EPS, .AI en .PDF).
    Dit zijn vectorbestanden die je eindeloos kan vergroten of verkleinen, zonder dat de kwaliteit verloren gaat. Je kunt deze bestanden waarschijnlijk niet zelf openen, omdat je er speciale programma’s voor nodig hebt. Vraag daarom altijd om een (digitale) drukproef, voordat je drukker overgaat tot het drukken.

Grab a Web kan je logo ook restylen of digitaliseren

Ben je je huidige logo zat of is deze niet geschikt voor drukwerk? Wij kunnen je logo restylen en/of digitaliseren met behoud van de kenmerkende elementen!

Overtuigd? Bestel je logo makkelijk online!

Neem vrijblijvend contact met ons op om te kijken wat wij voor elkaar kunnen betekenen of vul het online bestelformulier in als je al zeker bent van je zaak. Bekijk vooral ons eerdere werk, wanneer je nog twijfelt.

Bestel je logo makkelijk online