Logo, Visitekaartje, Briefpapier en Envelop voor €600,- excl. BTW

Laat je huisstijl vakkundig ontwerpen

Zoals het woord ‘huisstijl’ al doet vermoeden is een huisstijl meer dan alleen een logo, het is de ‘stijl van het huis’. Met deze zorgvuldig gekozen stijl kan je jouw bedrijf of organisatie op een herkenbare manier naar buiten toe presenteren.

Losse elementen vormen de basis van iedere huisstijl

Bij het ontwerpen van een nieuwe huisstijl starten we altijd met een logo, omdat de grafische elementen, lettertypes en kleuren uit het logo de basis vormen voor de rest. Zodra je logo klaar is kunnen we je huisstijl verder vormgeven door te gaan spelen met de losse (design)elementen. Tijdens dit ontwerp proces houden we rekening met de beoogde uitstraling en de juiste verhoudingen. Daarna is het aan jou om deze stijl vast te houden in al je drukwerk en digitale communicatie, want alleen op die manier krijgt je onderneming een herkenbaar gezicht.

 • Logo, beeld- of woordmerk
 • Lettertypes, fonts, typografie
 • Kleurgebruik en contrast
 • Grafische elementen
 • Beeldgebruik (fotografiestijl)
 • Vaste verhoudingen in formaat

Win vertrouwen met een professionele huisstijl!

Door je huisstijl consequent toe te passen versterk je de identiteit van jouw onderneming op een visuele manier, daarom wordt een huisstijl ook wel ‘visuele identiteit’ genoemd. Een herkenbare huisstijl wekt vertrouwen, die herkenbaarheid bouw je op door je huisstijl door te voeren in al je communicatie-uitingen, zoals: briefpaper, visitekaartjes, enveloppen, flyers, folders, brochures, presentaties, posters, banners, kaarten, relatiegeschenken, website, social media, …

Bij grotere bedrijven en organisaties is er zelfs een communicatieafdeling die huisstijl bewaakt, vaak wordt hierbij gebruik gemaakt van een huisstijl handboek waarin alle richtlijnen zijn beschreven.

Huisstijl-pakket voor € 600,- excl. BTW

Voor een vliegende start van jouw bedrijf of organisatie kan je bij ons een mooi en betaalbaar huisstijlpakket afnemen. Bekijk ons werk wanneer je nog twijfelt, zodat je zelf kan beoordelen of onze ontwerpstijl bij jou past. Het pakket bestaat uit:

 • Ontwerp logo – bekijk ons werk
 • Ontwerp visitekaartje (dubbelzijdig) – bekijk ons werk
 • Ontwerp briefpapier & enveloppe (of Word template briefpapier i.p.v. enveloppe) – bekijk ons werk
 • Twee correctierondes
 • Bestanden drukklaar aanleveren

Het is natuurlijk ook mogelijk om losse onderdelen uit dit pakket door ons te laten ontwerpen, in dat geval hanteren we een uurtarief van €60,- excl. BTW

Drukwerkbegeleiding, makkelijk toch!

In eerste instantie denk je bij een huisstijl na over de teksten en het ontwerp, maar je visitekaartjes en briefpapier & enveloppen moeten natuurlijk ook nog vakkundig gedrukt worden. We kunnen de bestanden natuurlijk drukklaar aanleveren, zodat je het zelf kan laten drukken bij je vertrouwde huisdrukker. Maar je kan kiezen voor drukwerkbegeleiding, zodat je gebruik kan maken van onze kennis.

De juiste papierkeuze en afwerking spelen een belangrijke rol bij al je zakelijke drukwerk! Hiermee bepaal je niet alleen de look en feel van het eindproduct, maar ook de functionaliteit.

Overtuigd? Neem contact op!

Kijk rustig rond op deze website of neem vrijblijvend contact met ons op om te kijken wat wij voor elkaar kunnen betekenen.

JA, IK WIL MEER INFORMATIE