online bladeren door jouw pdf bestand

Online bladerboekje

Met onze software kunnen wij HTML5 documenten maken die er geweldig uitzien in elke browser en op elk apparaat: desktop, tablet én smartphone.

Bestel een digitaal boekje waar je makkelijk doorheen kan bladeren

Voor de kosten hoef je het in ieder geval niet te laten, want een bladerboekje tot 50 pagina’s kost maar 75 euro. Onze online flippingbooks laden snel, hebben een super realistisch bladereffect en ze worden geleverd zonder vervelende advertenties. Ideaal voor jouw online catalogus, brochure, jaarverslag, rapport, prijslijst, boek, tijdschrift, en meer …

Haal meer uit je documenten, met een bladerboekje!

Wij maken van jouw PDF-bestand een mooi en overzichtelijk doorbladerbaar boekje. Door de aanklikbare inhoudsopgave en het handige zoekvenster kunnen je klanten binnen enkele seconden vinden wat ze zoeken, zelfs in catalogus van meer dan 100 pagina’s. Je kan de digitale PDF op je eigen website plaatsen of op onze server laten hosten.

bekijk alle mogelijkheden

Flipping Book met een professionele uitstraling! Zonder reclame!

Door de achtergrond en de kleuren aan te passen kunnen we het online bladerboekje aanpassen aan jouw huisstijl. Door onze ervaring weten we dat een simpele lay-out vaak het mooiste oogt, omdat de de PDF dan het beste tot zijn recht komt. Hieronder een paar algemene instellingen:

  • De titel: Verschijnt in de linkerbovenhoek van jouw publicatie en ook op het tabblad van je browser
  • De omschrijving: Deze is niet direct zichtbaar, maar wordt wel gebruikt wanneer je flipbook wordt gedeeld op social media. Daarnaast verschijnt deze tekst ook in de zoekresultaten van google.
  • Bedrijfslogo: Deze wordt getoond tijdens het laden (onder de vullende omslag).
  • Contactknop: Dit is een extra knop in het hoofdmenu. Meestal wordt er gekozen voor een link naar de contactgegevens, maar je kunt deze knop gebruiken zoals je wilt.
  • Favicon: Pictogram die wordt getoond in het tabblad van je browser, naast de naam van je publicatie.

Een voorbeeld (met harde kaft) van een online catalogus

ECO BRANDS – RESPECTFUL DISTRIBUTION 2020