online catalogus, brochure, boek, tijdschrift, ...

Mogelijkheden bladerboekje

Inhoudsopgave Flipping Book

We kunnen de inhoudsopgave uit jouw PDF overnemen, zodat de lezer met één klik op de juiste pagina terechtkomt. Je opent de inhoudsopgave door op het bijbehorende icoontje te klikken in de beneden-balk, maar we kunnen de zijbalk ook standaard tonen bij het openen.

Miniaturen Flipping Book

Met de handige miniaturen krijg je snel een idee wat er op een bepaalde pagina staat. Door op een miniatuur (voorbeeldweergave) te klikken ga je direct naar de gewenste pagina. Je opent de miniatuurweergave door op het bijbehorende icoontje te klikken in de beneden-balk, maar we kunnen deze zijbalk ook standaard tonen bij het openen.

Notities Flipping Book

Met de handige tool hebben de gebruikers de mogelijkheid om notities toe te voegen aan bepaalde pagina’s uit de catalogus of brochure. Je kan de notities zelfs een bepaalde kleur mee te geven, om bijvoorbeeld een onderscheid te maken in prioriteit of voorkeur. Je opent de notities door op het bijbehorende icoontje te klikken in de beneden-balk, zodat je met één klik terug kan gaan naar de gewenste pagina.

FlipBook Delen op social media

Met het deel-icoontje kan de lezer het hele bladerboekje of een bepaalde pagina snel en eenvoudig delen op social media.


FlipBook invoegen op je website

Je kan het bladerboekje heel eenvoudig delen op je website. Klik op het deel-icoontje en vervolgens op het tabblad ‘invoegen op site’, daarna heb je 2 keuzes voordat je de code kopieert en in je website (tekst-weergave) plakt:

1. Als volledige functionele publicatie (blader er maar eens doorheen).
ECO BRANDS – RESPECTFUL DISTRIBUTION 2020

2. Als aanklikbare pagina met een mooi popup-venster
ECO BRANDS – RESPECTFUL DISTRIBUTION 2020

Printen FlippingBook

Klik op het print-icoontje om de linkerpagina, de rechterpagina of de volledige publicatie te printen.

Downloaden FlippingBook

Klik op het download-icoontje om de linkerpagina, de rechterpagina of de volledige publicatie te downloaden.

FlippingBook Geluid

Het zachte paginaflip-geluid maakt het omslaan van de pagina’s erg realistisch, maar met het luidspreker-icoontje kan je het geluid ook uitschakelen. het bladergeluid staat standaard op niveau 2, maar we kunnen dit uiteraard ook aanpassen of uitzetten.

Volledige schermweergave

Met het volledige scherm-icoontje wordt je online publicatie scherm-vullend getoond. Door een simpele klik op de ESC-knop kan je het scherm weer sluiten.

FlippingBook vergrootglas

Met het vergrootglas-icoontje kan je snel in- en uitzoomen.

FlippingBook diavoorstelling

Met het dia-icoontje kan je het bladerboekje automatisch afspelen. We hanteren standaard 6 seconden, maar we kunnen de tijdsinterval aanpassen. Daarnaast kan je zelf bepalen of je de diavoorstelling automatisch wilt laten starten en of je deze wilt herhalen.

ECO BRANDS – RESPECTFUL DISTRIBUTION 2020

Zoekvenster doorbladerbare PDF

Deze functie is erg handig bij grote publicaties. De zoekresultaten zijn aanklikbaar, waardoor je direct op de juiste pagina terechtkomt.