standaard webhosting voor € 69,- excl. BTW / per jaar

Betrouwbare Webhosting

Zodra je website gebouwd is moet je deze laten ‘hosten’. Dit betekent dat je website voor iedereen op internet bereikbaar wordt onder de domeinnaam die je hebt geregistreerd.

Wij maken uitsluitend websites, die ook bij ons gehost worden

Voordat je met ons in zee gaat is het goed om te weten dat wij alleen websites maken die op onze serverruimte bij antagonist gehost worden. Deze serverruimte wordt continu geoptimaliseerd voor WordPress en daarnaast kunnen we de php-versie aanpassen wanneer dat nodig is. Door deze manier van werken hebben we meer invloed op eventuele server-gerelateerde problemen en dat is beter voor iedereen!

Webhosting met Direct Admin paneel

DirectAdmin is een controlepaneel dat bij je webhosting hoort, maar om het je wat makkelijker te maken zullen wij de gewenste mailadresssen, forwarders en domainpointers voor jou instellen. Het is natuurlijk ook mogelijk om de inloggevens te ontvangen wanneer je liever zelf de controle hebt over dit paneel.

 • E-mail
  Bij ieder webhostingpakket is het mogelijk om e-mailaccounts aan te maken die op je domeinnaam zijn gebaseerd, zoals info@jouwdomeinnaam.nl. Ieder e-mailaccount dat je aanmaakt, krijgt zijn eigen wachtwoord, zodat alle accounts privé zijn.
 • Forwarders
  Een forwarder stuurt alle e-mail die op een bepaald e-mailadres binnenkomt door naar een ander mailadres. Dit andere adres kan een e-mailaccount zijn binnen je eigen pakket, maar we kunnen ook forwarders maken naar een Gmail- of Hotmail-adres.
 • Domainpointer
  Heb je meerdere domeinnamen die allemaal naar dezelfde website moeten verwijzen? Dan kan je gebruik maken van pointers. Dit kan je ook doen als alias, zodat de domeinnaam zichtbaar blijft in de adresbalk.

Standaard webhosting voor € 69,- ex BTW per jaar

 • Maximaal 1 website
  Op dit pakket kun je één website kwijt.
 • Afgeschermde containers
  Een gegarandeerd deel van de processors en het geheugen op onze server reserveren we voor jou.
 • 1 GB SSD-opslag
  Deze nieuwe vorm van dataopslag is stukken sneller dan een harde schijf (HDD)
 • 10 GB dataverkeer
  Bezoekt iemand je website, dan downloadt hij bestanden (data) naar zijn computer om deze te bekijken. Hoe vaker je website wordt bezocht, des te meer data je website verzendt.
 • Maximaal 5 E-mail accounts met spamfilters
  Met SpamAssassin kan je alle inkomende e-mail filteren, voordat het je inbox bereikt.
 • Online webmail
  Via webmail kun je overal ter wereld je e-mail lezen.
 • Gratis SSL (Secure Sockets Layer)
  Door een SSL-certificaat voor je domeinnaam in te stellen, beveilig je het verkeer met een versleutelde verbinding van en naar je website.
 • MySQL Database
  Om gebruik te kunnen maken van WordPress, heb je een MySQL-database nodig. In deze database worden alle gegevens van je website opgeslagen. Denk hierbij aan alle webteksten, artikelen, de plek waar jij een afbeelding wilt tonen, het menu dat je hebt ingesteld, …
 • Flexibel uit te breiden met een toeslag
  Wanneer dit alles niet voldoende is kunnen we de webhosting ook naar behoefte uitbreiden.